0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Nandoss? Woaahhhh dah lama gila aku tak makan – makan kat luar sambil bergambar tapi semalam sempatlah jugak merasmikan gambar by bb baru beli. Ecehhh padahal nak bagitau baru beli bb. Kahkahkah! Baidewey, semalam aku pergi midvalley dengan someone yang baru aku closeeeee punya lah lama tak menyinggah kat sana sampaikan semua kedai aku rasa nak masuk.

Dua tiga menjak nihh, aku mengidam gila dengan Iced Chocolate. Kalau dulu mesti nak milo ais, milo aissss, milo aisss aje tapi sekarang selera dah bertukar jadi lebih besor. Mulanya ingatkan nak singgah kat kenny rogers tapi partner aku cakap nandos lagi best so apalagi redah aje mana tahu nikmatnya berganda?

Aku order Mild chicken with 2 side dish yang boleh dipilih. Macam biasa mesti aku amek nasi dengan salad tapi err aku tak tahu pulak salad dia ala – ala kentang goreng. Ayam dia sebenarnya ada perisa yang korang boleh pilih tapi aku ni mana laa makan pedas jadi aku amek aje perisa mild huii rasa dia memang kena dengan selera aku yang suka kurang pedas. Sedap wooahhhhh. Nyum3!

Abaikan kualiti gambar yang tak berapa nak cantik macam Canon kesayangan tapi apakan daya bahu aku tak larat nak usung ke hulu hilir setiap masa. Dah hampir setahun jugak aku tak singgah Nandos tapi tak banyak yang berubah pun. Servis best sebab cepat, layanan pun mesra aje cuma tak best sebab ayam yang aku dapat tu garing kat bahagian hujung kira terasa pahit sikit. Huhu!

 

 

 

 P/s: Nandos dengan Kenny Rogers, aku prefer lagi nandos sebab ada banyak perisa takdelahh rasa bosan asyik makan ayam perisa yang sama aje kan? Lepas nihh, aku nak try hot & spicy flavour laa pulak. :D

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });