0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Buffered Earning di Blog PenMerah[dot]com

Salam.

Duit? Duit? Duit? Siapa taknak duit rite? Hmm. Dua tahun aku berjinak dengan dunia blog, blogging bukanlah satu perkara mudah tapi bukanlah sesuatu yang mustahil untuk menjadi sumber pendapatan utama. Kali ni aku nak share  buffered earning yang dapat dari nuffnang. Tahun baru, permulaan baru dan jugak azam baru. Semua menjadi satu. Mood pun kena sentiasa fresh ye dak? Ehem.. 

 Awal bulan Januari, alhamdulillah dah dapat 4 buffered earning walaupun blog agak kurang hapdet. Sebelum ni, setiap kali buffered earning takde kat blog mesti aku rungsing. Kejap aku blogwalking cari tutorial kat blog lain kadang – kadang aku cuba yakinkan dengan firasat sendiri kena update survey yang bersesuaian baru mudah nak dapat buffered earning. Hasilnya??

Sebulan lepas, aku tukar survey kat blog PenMerah[dot]com dan jugak blog lagi satu. Motif? Alahhh saja nak test samada firasat aku tu betul ker tidak dan hasilnya yezzzzzzzzzzzzzzzza lepas ni aku boleh jadi ahli nujum. Sambil tersenyum lebar wohooo mata bersinar macam nampak duit sejuta bila nampak kedua blog mempunyai buffered earning yang sama. Thumb ups untuk diri sendiri. Kekeke.Amacam?

P/s: Dah lama aku tak aktif sangat dengan blog. Bersempena dengan tahun baru, insyaa Allah aku akan lebihkan masa untuk blog. Doakan supaya semangat macam dulu kembali semula. Amin.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas