0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Woaaahhhhh hari ni aku berfoya – foya di one utama sekian lama asyik melepak di Midvalley. Rasa macam tak meriah sangat sebab tak ramai sangat manusia yang bershopping. Parking pun banyak kosong senang nak masuk. Motif gambar?

Since aku ada blog ni, dah jadi pelik pun ada sebab kena mintak orang tolong snapkan. Kadang – kadang rasa segan tapi kalau tak suruh, macam mana aku nak tempek gambar dalam blog. Kali ni, photographer aku si Myravea sebab dia aje yang free follow aku ke sana sini. Muahaahaaa.

 

 

Pegang dslr ni, kalau tak berani memang sampai ke tua takkan pandai. Benda baru yang diexplore hari ni, cara nak blurkan bahagian depan dan belakang kiranya kalau aku nak gambar belakang blur, aku kena fokuskan bahagian depan. Hasilnya? Tu haa macam dalam gambar kat atas tu. Tapi makin lama aku rasa makin pandai pulak dia snap gambar. Meh tengok hasil kedua bergambar dengan Myravea.

First time aku pandai pakai contact lense pun sebab dia, pandai beli baju ala geli – geli pun sebab dia dan pandai pakai accesories pun sebab Myravea. Kira berubah jadi tak ganas pun sebab dia. Terharu meyhhhhh. Wuwuwuuuuuu.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });