0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Dua hari blog aku dah transform kepada blog seo. muahahaaaha. Second victory is the sweetest things! Aku sahut cabaran adik aku! Kalau dulu aku pernah buat and kali ini, aku akan buat benda yang sama untuk blog aku sendiri. Apa pun, aku nak bagi ilmu sikit tentang cara nak edit gambar tapi versi aku jela. Nak kata expert memang macam harem^. muahahahahahahaa.

Tapi sebenarnya, bab edit gambar ini aku agak malas. Apa kata kita belajar edit gambar guna via online? Lagi senang dan jimatkan masa dengan Picnik.com dan jugak Photofunia.

Harap membantu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });