0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Cara Nak Tahu Dara?

 

Waachaaa.

Cara nak tahu dara? Woaaahhh tajuk entri memang tak boleh blah! Hantuk dulu kepala kat dinding berkali – kali. Aku terbaca kat satu artikel tentang a few tips untuk cek dara perempuan. Even aku sendiri carik, orang lain apetah lagi. Benda ni walaupun remeh tapi perempuan kena jugak tahu kot la mana tau time kecik – kecik dulu terjatuh ke apa tak ker naya dibuatnya. Menangis tak berlagu laaahhh engkau! Muahahahaa.

Dahi

Jika perempuan masih suci, dahinya licin. Kedutan yang muncul berlainan dengan kedutan disebabkan faktor usia. Kedutan suci ini tidak begitu ketara dan tidak begitu nampak kecuali ketika muka menunjukkan reaksi tertentu seperti sedang ketawa dan bercakap. Kaedah ini mungkin tidak praktikal jika seseorang menggunakan suntikan botox, vitamin C dengan collagen dan sebagainya.

Perut

Perempuan yang pernah melakukan hubungan seksual, perutnya akan mengembang dan kelihatan buncit sedikit. Buncitnya berlainan daripada buncit kegemukan.

 Bibir

Kebiasaannya, bibir yang tidak pernah dicium tidak menarik. Apabila bibir bertemu bibir, ada pergerakan darah akan mengalir ke bibir dan membentuk bentuk yang lebih menarik. Tetapi secara genetik, mungkin terdapat gadis yang bibirnya semulajadi cantik. Jadi, tidak perlulah lakukan suntikan tebalkan bibir jika bibir tidak cantik. Jika sudah berkahwin, rajinkan diri mencium suami. Muahahahaaaaa.

Punggung

Kalau punggung ni, aku rasa ramai yang boleh nampak perbezaannya. Bentuk punggung perempuan yang kehilangan dara akan kelihatan terjatuh ke bawah dan melebar err betul ker ayatnya kerana berlaku rangsangan nafsu ketika hubungan yang mana juga merupakan penyesuaian badan perempuan untuk mengandung.

Tumit

Kaedah mudah yang selalu digunakan oleh orang tua-tua dahulu dengan memicitkan bahagian tumit. Sekiranya selepas picit darah kembali dengan cepat, menunjukkan masih dara. Jika kembali dengan lambat, akan dicurigai.

Telinga

Telinga perempuan yang masih dara akan kelihatan kemerahan dan cantik berbanding gadis yang tidak dara yang mana kelihatan leper dan tidak menawan. Tapi Cara yang tidak praktikal kerana mungkin dihalang oleh faktor keturunan.

Tapi ada juga beberapa kaedah lain seperti Applied Kinesiologi dan sebagainya untuk menguji. Silalah mencuba eksperimen ke atas diri sendiri ye! Muahahaaaaaaaa

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });