0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Dah lama gila aku tak update diet untuk hidangan korang yang nak kurus. Ehhhh sebelum tu update terbaru errr aku baru aje turunkan berat badan 2kg lagi. Aim aku kali ni nak turunkan berat badan sampai 48kg. Mampu ker? Usaha dulu berhasil atau tak, belakang kira meyhhh. Wuwuwuuuuu.

Nak diet ini bagi aku kena bijak sikit ahhh pilih bahan makanan sebab salah amik terus jadi debab kaw! First thing first elakkan penambahan bahan – bahan berasaskan tepung dan kalau boleh bataskan penggunaan bijirin.

Pilih minyak zaitun dan makanan yang kaya dengan khasiat Omega dan jangan tambahkan gula ke dalam hidangan salad selain makan buah – buahan sekali sehari. Sebenarnya, salad ni bukanlah sekadar untkuk turunkan berat badan aje tapi banyak lagi kelebihan yang korang belum lagi explore. Next time aku up entri untuk khasiat salad ye! Wuwuwuuu.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });