0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Ehem. First time aku dinner dengan artis yang layan macam kawan – kawan jek semalam. Mulanya cuma rancang nak jumpa dan sembang tapi lama sangat dengan dorang so join laa sekaki dinner dengan muka tak malunya di Istana Bamboo. Dari tengahari sampai malam seharian temankan dorang bertiga photoshoot.. Haaa shoot apa nanti aku stories dalam next entri ek.

Antara hidangan semalam tapi banyak yang aku tak snap gambar. Segan laaa nak ambil gambar depan artis kang nanti dorang ingat aku blogger gosip. Oh tidak! Hikhik.

 Sotong

Telur bungkus pon ada. Baidewey, ni first time la aku datang Istana Bamboo punya restauran. Dengar nama macam klasik kan tapi kalau korang masuk perghhhhhhh rasa macam balik kampung halaman meyhh. Siap ada real padi kat tepi restoran dengan suasana ala – ala zaman dulu kala.

 Sayur Kailan

Gambar Atilia dengan Dahpne Iking takde rasanya time ni masing – masing sibuk cuma sempat bergambar dengan Yasmin Hani jek. Time kat studio petang tu, aku macam segan – segan ayam nak mintak posing bebanyak. Tapi dorang bertiga sporting layan jek paling best dengan Atilia. Nampak dia humble jek stay dengan dorang lebih rasa macam kawan- kawan. Aku pulak yang segan lelebih. Heee.

Last gambar sebelum balik semalam. Nampak apa yang lain tak? Kalau nampak bagitahu kat dalam komen ek. Baidewey, thank bebanyak kat Atilia yang belanja semalam dan jugak Yasmin Hani oso Dahpne Iking yang hadiahkan baju dari butik onlineshop dorang.  Cantik sangat wooo! Harga pun affordable. Nak tahu butik apa dan baju apa tunggu next entri aku nanti.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });