0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Dugaan Hidup: Kaki Melecur, Bayi Sakit & Suami Patah Tangan – Ini Kisah Wanita Buat Ramai Sayu

ohbulan

Ini satu kisah yang telah disiarkan oleh portal popular OhBulan tentang seorang wanita yang diuji dengan amat hebat oleh Allah.

Allah uji wanita ini dengan ujian yang kita sendiri tak mampu bayangkan dan tanggung. Antara ujiannya ialah kakinya melecur, bayi disyaki menghidap jantung berlubang dan suaminya pula patah tangan.

Semoga dia diberikan kekuatan, tabah menghadapi ujian ini dan dipermudahkan segala urusannya.

Dilihat para netizen amat bersimpati dengan dugaan wanita ini selain mendoakan agar wanita ini terus mendapat keredhaanNya dan tabah hadapi cabaran kehidupan.

Jom baca perkongsian ini:

Kaki Melecur

1 (1)

Terpaksa Bersalin Awal

1 (2)

Anak Dikatakan Sakit Jantung

1 (3)

Suami Patah tangan Akibat Kemalangan

1 (4)

Siapa Nak Bantu

1 (5)

Sumber: FB Nur Muhammad

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });