0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

97

Sempena Anniversary Acson yang ke 32, setiap pembelian satu Aircond Acson pada 11.11.2016 ini, pembeli akan diberi secara percuma satu unit aircond lagi. Selepas mendapat sambutan ramai pada 1 november lepas, Acson melanjutkan lagi tarikh tawaran menarik ini.

Selain dapat memiliki satu unit percuma, pembeli juga boleh mengabdikan gambar kenangan di wallpaper aircond tersebut. Malah, mereka juga boleh bertukar tukar gambar mengikut kehendak masing masing. Mungkin ada yang suka kucing, gambar kahwin, gambar keluarga dan mungkin nak selitkan gambar konvokesyen, aircond acson adalah pilihan yang tepat.

screen-shot-2016-11-10-at-9-21-41-pm

Tawaran BELI 1 PERCUMA 1 hanya akan berlangsung selama sejam sahaja iaitu jam 12 tengahari sehingga 1 petang esok! Pastikan korang menjadi di antara mereka yang bertuah untuk memiliki aircond secara percuma. Jadi, lepas ni boleh la pasang aircond kat seluruh pelusuk rumah. Takde alasan nak berpanas panas di dalam rumah lagi.

 KLIK SINI UNTUK BELI 1 PERCUMA 1 

 

99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });