0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

1235484_582417685138036_865576299_n

Korang selalu pergi Mid Valley tak? Macam aku ni seminggu sekali mesti meronda ke sana macam dah jadi tempat wajib tau! Bukan apa, kat Mid ada banyak tempat best dan salah satunya kalau korang perasan kat tingkat 3, ada kedai jam Casio. Korang boleh nampak megah dan elegan je kedai tu dari jauh.

Casio merupakan satu nama yang tidak asing lagi bagi kita semua sebabnya aku sendiri dari kecik memang peminat setia jam CASIO. Kalau pakai rasa macam bangga je dulu dulu. Kalau korang tengok rekabentuk, fungsi, warna semuanya memang berlainan dan boleh tengok melalui 5 jenama yang korang boleh perolehi iaitu G-Shock, Edifice, Pro Trek, Baby-G and Sheen.

Cawangan G -Factory kini berkembang pesat dengan kini mempunyai 355 rangkaian pada Julai 2012. Menjelang akhir 2013, pengedar casio menganggarkan sebanyak 12 kedai termasuk G Factory di Midvalley dan jugak 8 kedai yang sudahpun sedia ada di Malaysia.

66990_582416178471520_1002965002_n

Warna hitam ini antara yang menarik perhatian aku untuk dimiliki sebab rekabentuk dia stylo! Adoi! Satu masalah aku payah bila tengok jek jam kat depan mata mesti mula rambang mata. Dekat G Factory ni ada macam macam rekabentuk yang stylo mylo dengan warna cecantik plusss ada latest collection dari Casio Baby G Girls’ Generation collection. Mesti korang taknak bergerak jek nanti!

1483304_10152386240750278_1845121812_n

9 anggota kumpulan SNSD iaitu Taeyeon , Jessica , Sunny , Tiffany, Hyoyeon , Yuri , Sooyoung , Yoona , dan Seohyun menjadi duta CASIO. Memang sesuai sebab dorang ni nampak rangi dan fresh woo! Baidewey, dorang bukan hanya duta untuk Casio Malaysia jek tau tapi jugak di South Korea, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Vietnam, Thailand, Indonesia,  Philippines, Malaysia, Singapore, dan Australia.

1236210_582415965138208_934783438_n

Jam Yana Yassin pakai ni laaa jam yang aku guna sekarang! Cantik kan? Nampak futuristik sebab ada banyak kaler! haha.

1236018_582261325153672_1279790329_n

Tiga sekawan sempat feeling secara live jam CASIO latest Casio Baby G Girls’ Generation collection. Bagi aku, plihan warna jam yang menarik sebenarnya buatkan kita lebih yakin dan bergaya. Casio seolah memahami kehendak pelanggan yang sentiasa inginkan kelainan dan keunikan mengikut peredaran masa.

Girls Generation with Baby G

Mane satu yang korang suka? Yang mana paling bergaya pakai jam CASIO? Aku suka Yoona! haha!

Bagi korang yang nak tengok design latest dari Casio ataupun nak tahu maklumat terkini, boleh masuk link kat bawah ni ye!

 

Malaysian distributor: http://www.marco-groups.com/my/
Casio international website – http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/wat/baby_g/
 Kat bawah ni aku bagi list outlet Casio Baby G untuk korang terjah nanti!
G Factory outlets are located at:
.
G Factory Suria Sabah
Suria Sabah Shopping Complex
Lot 1-93, 1st Floor
No 1 Jalan Tun Fuad Stephens
KOta Kinabalu, 88000 Sabah
Tel : 088-447994
G Factory Isetan KLCC
Isetan of Japan Sdn Bhd
3rd Floor, Suria KLCC,
50088 Kuala Lumpur
Telephone : 012-2251373
G Factory Paradigm Mall
Lot 2F-09, Paradigm Mall
1 Jalan SS7/26A, Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya, Selangor
Telephone : 03-78867093
G Factory Fahrenheit 88
Lot F1.44, 1st Floor, Fahrenheit 88,
179 Jalan Bukit Bintang,
55100 Kuala Lumpur.
Telephone : 03-21105106
G Factory Sunway Pyramid
Lot F1.82, 1st Floor, Sunway Pyramid,
No.3, Jln PJS 11/15,
Bdr Sunway, 46150 Petaling Jaya
Telephone : 03-56375537
Fax : 03-56125536
G Factory Dataran Pahlawan
BS007, Lower Floor
Dataran Pahlawan
Bandar Hilir,
75000 Melaka
Telephone : 06-2811009
G Factory City Square
Lot MK2-13A, Level 2,
Johor Bahru City Square,
Jalan Wong Ah Fook,
80000 Johor Bahru,
Telephone : 07-2212187
G-Factory Gurney Paragon
Lot L3.16, Level 3, Gurney Paragon Mall
No 163D-3-16, Persiaran Gurney
10250 Pulau Pinang
Telephone : 04-2189178
G-Factory East Coast Mall
L1-PK03, Level 1 , East Coast Mall
Jalan Putra Square 6, Putra Square
25200 Kuantan , Pahang
Casio Corner Pavilion
Lot P6.1301 & 1302, Level 6, Pavilion Kuala Lumpur
168, Jalan Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur
Telephone : 03-21105655

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });