0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Anak Kucing Parsi l Sebulan ( Romeo )

Salam..

Haaa pejam celik pejam celik rupanya dah sebulan umur anak kucing aku nih. Terasa macam baru semalam aku kelam kabut bila romeo, bella dan socky beranak selang sehari. Waahhh bila ditenung lelama cantik jugak anak kucing aku rupanya. Hikhik

Malam ni aku takde idea nak hapdet blog tapi bila kawan aku asyik cakap pasal kucing dengan rajinnya aku snap jugak gambar si comel yang belum tidur. Macam tahu jek aku nak ambil gambar. Posing baek punye! 8576 

Kesemua gambar anak kucing ni hanya dari seekor ibu yang bernama Romeo. 3 ekor jek anak dia dan merupakan first batch perkongsian romeo dan xaarel. Kucing aku yang dalam gambar ni nama dia choki choki dah berpunya pun cuma tunggu masa dah habis susu, akan dilepaskan kepada owner baru.

Muka dia macam sedih jek tapi dalam tiga ekor, choki – choki nih paling fotogenik. Amboihhhh ingat korang jek tahu bergambar? Haa dorang pun tahu jugak. Wahahahaaa. 5709

Kucing yang kedua ni pulak belum ada nama lagi tapi dalam 3 ekor, si jendul ni paling cantik dan paling gemuk plusss gebu antara semua. Aku tak boleh nak main sangat takut karang mati terpenyek. Bahaya bila terlalu geram aku risau lupa diri pulak. 4330

Masa umur sebulan ni, mata dorang masih lagi biru rasanya dalam sebulan lagi akan bertukar kepada warna original.

Keluarga bahagia.. >.<

P/s: Dalam masa sebulan lagi, kesemua anak kucing ni aku akan lepaskan kepada owner baru. Masih belum mencari lagi since kebizian hari – hari kena mandikan dey’oll. Lima belas ekor plus lima ekor yang besar, kalau sampai setahun mahu badan aku keluar muscle. Hikhik 42

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });