0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woooooo aku rasa lama gila tak update pasal kucing – kucing yang dah lama aku bela. Err lebih kurang setahun dah berlalu now semua kucing aku yang baby dulu dah jadi ibu. Semua 3 ekor dah matang dan alhamdulillah baru 2 minggu lepas bersalin. Now, aku dah ada 15 ekor anak kucing baru hasil perkongsian hidup antara Junior, Romeo, Socky dan si jantan kepunyaan Aizul Marcello iaitu Xaarel si gagah perkasa. Hebat kau xaarel, sekali main semua preggy. Hikhik.

Lately, Socky ni suka menumpang dalam cage romeo. Motif? Aku pun tak pasti. Bukan setakat tidur siap jilat dan bagi susu kat anak – anak romeo. Anak sendiri pun tak cukup susu. Lahai Socky. Mengigau ke hape nihhh.

Nampak? Macam dia lak ibu dorang nih kan? Hikhik

 3 ekor tak pasti berapa ekor jantan dan betina

Dorang nih belum diberi nama since umur baru jek 2 minggu. Ekceli untuk kitten aku batch pertama ni, aku akan jual sebenarnya dan setakat ni walaupun aku belum offcial announce nak jual tapi dah ramai nak booked. Ramainyaa peminat kucing. >.<

Aloloooooo comeynyeee dia.

Inilaah rupa dia bila nampak penuh. Bulu memang toksah cakaplah lebat plusss gebu meyhhhhhh. Dalam 3 ekor, yang ni satu badan dia ada 3 kaler putih, kelabu dan hitam tapi hitam tuh tak nampak terang sangat so so jek. Baidewey, yang ni dah kena booked! Wahahaha!

Si kemek nih pulak menjadi kesayangan aku selain nampak gemuk dan muka penyek, haaa dia punya badan super gebu. Memang best bila buat golek-golek dan bila usia 2 minggu ni, kesemua anak kucing aku dah pandai bergurau. Itu yang menambah keseronokan bila bela kucing. Penat? Ohh mai setiap hari 2x aku kena bagi susu guna shrink kat dorang errrr sebut dorang well semua jumlahnyaa 15 ekor. Hamek kaw! Gilo ponat eden nak layan sekor – sekor belum lagi setiap hari kena mandikan anak si Bella.

P/s: First time dalam hidup aku jaga anak kucing seramai 15 ekor sorang diri. Lepas ni bolehlaa agaknya buka pusat ternakan kucing. Wahahahaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });