0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaaa.

Firstly aku nak mintak maaf bebanyak kat reader sebab blog asyik terabai dua tiga hari ni. Bukan apa banyak sangat aktivitinya tak sempat aku nak catch up dengan blog. Balik rumah aku dah terbongkang tido bangun pagi dah berkejar dengan aktiviti lain. Wuwuwuuuuu.

Kali ni, aktiviti yang aku tunggu dari 3 minggu lepas lagi iaitu date my icon dan kali ni Idola aku Lisa Surihani sanggup turun padang. Bangga bila tadi dorang mention Lisa Surihani sanggup jadi icon untuk belia di mana program yang diperkenalkan ni bertujuan nak bagi inspirasi buat belia. Yeahhhh, sungguh memberi inspirasi dan brainstorming buat aku dengan kata – kata yang sangat bermakna. Macih lisa.

Entri kali ni aku taknak bercerita banyak cuma nak korang layan gambar Lisa Surihani sepanjang event tadi. Sampai balik rumah pun, aku masih tersenyum eksited dengan layanan yang memang superb dari artis popular ni. Tak pernah terfikir boleh sembang sambil lepak santai dengan soalan sempoi macam borak dengan kawan sendiri.

P/s: The best day Ever! Thanx Lisa Surihani.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });