0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Kerja aku hari ni upload gambar artis – artis yang sempat aku snap di Karnival Karangkraf semalam antaranya Shaheizy Sam yang memeriahkan di booth Digi untuk mempromosikan filem terbaru Adnan Sempit 2 yang bakal dikeluarkan bulan februari nanti.

shaheizy Sam

 

Time ni sesi Shaheizy Sam bersama Yana Samsudin yang melayan karenah peminat tersayang dengan sesi fotografi dan autograf. Siap bertolak – tolak penuh sesak sampaikan takde oksigen aku nak bernafas. Tapi tengok dorang berdua rilek aje siap boleh senyum non stop. Salute ahhh kat dorang!

Tanda Hormat ni time red carpet untuk malam Konsert Media Hiburan. Ramai gila yang datang memeriahkan majlis dengan artis yang memang gempak habis!

Setiap kali jumpa peminat, Shaheizy Sam tak lokek dengan senyuman. Dia ni antara artis yang aku salute sebab tak menyombong dan mesra melayan peminat walaupun penuh sesak. Sempoi habis! Goodluck untuk ABPBH 2012 nanti. Hopefully, dia menang lagi tahun ni.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });