0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gambar Yana Samsudin di Majlis Kesyukuran & Gong Xi Fa Chai MIG 2012

 

Waachaaa..

Woaahhh Yana Samsudin lagi. Hari tu aku dah pernah up kan gambar yana tapi tak banyak nak bagi untuk korang cuci mata but kali ni dengan rajinnya aku up lagi untuk tatapan korang terutama Ujang. Aku tahu mesti ko stalk punya entri suam kuku dari aku. huhu! Takpe ujang, mana tahu dapat tempias dari yana haaa nanti anak ko mesti comel macam dia. Wuwuwuuu.

Tengok pada baju Yana Samsudin perghhhh tak berkelip mata aku sebab cantik sangat. Gabungan pink dan peach nampak sepadan menyerlahkan lagi kecantikan artis yang sangat friendly di mata aku. Semalam aje, rasanya banyak kali aku berlegar – legar sambil borak dengan dia. Unikkan baju dia? Aku pulak yang teruja lebih.

Baidewey, aku nak mintak jasa baik korang semua untuk vote for Yana Samsudin dalam ABPBH 2012 yang akan berlangsung pada bulan april nanti. Walaupun muka baru tapi lakonan yana memang mantap dan bagi aku yang sukakan filem aksi, Yana Samsudin antara pelakon fevret sebab nampak tak lembik kiranya kalau mat saleh aku suka dengan Angelina Jolie dengan Mila Jovivich so korang tahulah kan kualiti yang ada pada dia. Terbaik kot. Ecehhh pandai aje aku nak bagi komenkan. Muahahaaaa.

Comelkan dia? Mesti korang tak berkelip mata pandang gambar yang last ni silap haribulan boleh tak tido malam. Untuk Yana Samsudin, saya ecehh tukar versi bagi sopan sikit ehemmm saya doakan anda menang untuk pencalonan ABPBH tahun ni. Saya vote untuk anda. Eceh, sibuk aje nak bagitau kan macam laa yana baca. Takpe, janji doa aku sampai. Wuwuwuuu.

 

 More Pictures : Likes Fanpages Penmerah.Com

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });