0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

DSC09927

Ehem! Ehem! Ehem! Semalam aku ada kongsi hari pertama makan produk U-Trim nih dengan korang. Well, perempuan of coslaa nak kurus macam orang lain ye dak? Aku nih bab produk kesihatan memang payah benor nak follow tapi lepas nampak perubahan member aku yang gemuk jadi sekeping terus nak try mana lah tahu menjadi. kekeke!

Semalam aku ada kongsi dengan korang sejam pertama makan produk ni memang terasa efek tak perlu tunggu lama. Selama sehari aku tak rasa nak makan nasi cuma kena banyak kaver dengan minum air sebab badan dehydrates. Yes! Biasanya dalam proses nak kuruskan badan, kekurangan air memang ketara jadi sehari tu wajib minum 8 gelas air.

DSC09925 575x1024 U Trim l Produk Kuruskan Badan

Selalunya kalau ambil produk kurus, dehydrated tu perkara biasa cuma nafsu lapar sentiasa ada tapi dengan U-Trim, aku dah tak rasa lapar. Tapi bila tak lapar jangan pulak korang bantai berpuasa taknak makan apa-apa. No! No! No! Cara tu tak betul dan membahayakan. Apa yang aku buat bila nafsu lapar takde, aku cuba ambil makan kurang karbohidrat tapi lebihkan sayur, buah-buahan dan jugak biskut kering. Bukan kedekut tapi biskut kering ni umpama kita makan snek. Alaa untuk tipu minda jek supaya kerap makan jadi nanti senang nak kontrol bila nak stop produk ni.

Haa amacam? Teruja tak? Baru 2 hari tapi aku dah rasa ada perubahan yang ketara. Harapnya seminggu nih dapatlah turunkan berat badan sebanyak 2kg. Semalam 53kg nanti hari Jumaat baru nak timbang untuk kongsi dengan korang. So buat sementara ni, bolehlah korang tengok perubahan pada badan aku dulu mana tahu boleh cuba nanti ye dak? Benda elok mesti kena kongsi bersama – sama. Salam sayangggg.. Hikhik

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });