0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa..

Orang kata bulan pose ini bulan paling senang nak kuruskan badan tapi nampak gayanya cabaran nak kurus aku dah kelaut dahhhhh. Jauh noohhh tersasar dari niat asal! Haiyoohhhhhh! Makin aku suarakan hasrat nak turunkan berat makin galak aku bedal nasi. haha!

Ikut perancangan aku yang asyik tak jadi, sepatutnya berbuka pose di The Curve tapi apakan daya minggu last berpose, setiap jalanraya dah mula jem teruk. Hukhuk. Buat pertama kali, aku angkut sekali CikEpal berbuka dengan Nisa Kay kat PakLi Kopitiam Shah Alam. Hah memang bagus dah teammate aku sekarang, yang sorang ini kuat menternak lemak yang sorang lagi kuat makan sudahnya aku yang bulat. Kohkohkoh!

Do you seeee wat i seeeeeeee? Ceceeee orang tuuu berkaca mata baruuuuuuu! Makanan tu jangan tertipu bukan aku punya tapi Nisa Kay yang punya. haha!

Kalau Pakli Kopitiam, aku layan Nasi Ayam Lemon jer. Dah ini jek makanan yang orang kata femes kat Pakli jadi aku main bedal jerlaaaa. Nasi Ayam ponnn boleee. Sedappp woaahhhh!

Nasi lemak ayam ini pulak pilihan Cik Epal Gonjeng. Awal – awal lagi dia dah sound taknak bergambar time keluar kali ini sebab asek pakai baju sama. Kohkohkoh!

Kalau makanan western muncul kat blog aku tak lain tak bukan dahhhh makanan fevret budak suka menaip sape lagi kalau bukan Nisa Kay. Sedar tak sedar, habis sepinggan Chicken Chop budak kecik ini telan. Hebat betoi badan kecik seleraaaa besor!

Minuman orang lain aku lupa nak snap tapi dua air yang sedap ini Sparkling Mango dengan Neslo Ais milik aku sorang. Tamak kan aku? Sedap sangat kedarah air sampai perut aku sparkling lain macam lepas berbuka pose. haha!

Malam berbuka bersama dorang ini sebenarnya untuk keluar pergi forest secret kat the curve. Hari itu aku ada mention pasal produk kecikkan liang roma yang tengah murah gila vavi sempena raya jadi sebelum aku balik beraya, aku balun lagi 4 botol. Nak raya muka mau cantik maaaa.

Kalau takde sales, sebotol harga Rm40 tapi sekarang Rm10 jek. Murahhh murahhh manyak murah woaaahhhh. Ikutkan aku nak amek 5 botol tapi apakan daya stok cuma ada 4 jekk. Laris macam goreng pisanggg. Oppss sebut pasal pisang teringat kat Nisa Kay. Kohkohkoh!

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });