0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Susulan daripada seorang customer Jakel yang meluahkan rasa tidak puas hati dengan jahitan baju yang dibeli di Jakel, tidak sampai sehari, pihak Jakel telahpun menangani masalah yang dihadapi dengan menukar ganti kepada yang baru. 

Kesilapan kecil ini berpunca dari masalah komunikasi tetapi berjaya diselesaikan oleh pihak Jakel dengan pantas. Syabas buat Jakel yang mengambil berat luahan pelanggan.

hk2Dalam bisnes pastinya ada yang suka dan tidak suka. Sebagai pengguna seharusnya sebelum membayar, kita sepatutnya membeli dengan bijak supaya tidak timbul isu kurang ber puas hati. Rata rata komen yang dilihat, barang yang kurang memuaskan boleh ditukar dan diterima positif oleh pelanggan Jakel.

200

hk3

Kongsi: Pengalaman kami membeli dengan jakel sebelum ini di Jakel Kuala Lumpur, staf yang melayan semuanya ramah mesra dan sanggup tunggu kami memilih walaupun kedai sepatutnya dah closed. Mungkin kerana diserbu oleh pelanggan musim raya yang terlalu ramai, sebilangan tempat mungkin tidak sempat memberikan layanan yang diharapkan.

Apapun, janganlah kita mengeruhkan lagi keadaan sedangkan tuanpunya badan sudahpun gembira dengan baju raya baru. Sempena bulan ramadan ini, sama sama lah bermaafan sesama kita.Selamat menyambut hari raya dari kami.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });