0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Jadual Kandungan Kalori Dalam Malaysia

 

Waachaaa..

Beberapa hari ini, aku asyik post entri personal jer rasanya korang semua mesti jemu asyik muka aku jer yang aku tempek dalam entri. Muahahahaaaaa.

Aku nak share jumlah kalori yang korang dah ambik setiap hari memandangkan tak banyak jumlah kalori makanan Malaysia yang senang nak cari. Bila dah tau jumlah kalori senang sikit nak kurus.

Jadual ni korang boleh combine ikut makanan yang korang ambik jadi bila dah tahu bolehlaa membakar kalori dengan berkesan. Tips bakar kalori ada banyak aku dah up kan tapi dalam blog darkbatman. Muahaahahaaa.

Dah tahu berapa banyak kalori yang diambil, korang bolehla membakar kalori mengikut aktiviti yang aku dah listkan kat atas. Lebih detail jadi memudahkan korang nak tentukan aktiviti yang nak dilakukan. Kalau aku mungkin pilih menonton tv dengan berjalan laju. Selalu sangat hang out cuma kena lajukan kaki lebih daripada biasa. Muahahahaaa.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });