0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Woaahhh isu memasak pulak kan? Baidewey dah lama aku tak up entri diet bersama aku untuk kurus. Tapi kali ni aku bukan nak share tips diet cuma info tentang minyak masak. Walaupun aku tak memasak kat rumah tapi kesihatan haruslah aku jaga. Sehingga hari ni, berat aku semakin menyusut ke tangga 48kg. Waahhh clap my hands banyak kali. Kahkahkah!

Sebenarnya, recycle balik minyak terpakai ni dah kira rutin harian aku tapi since aku tak masak so aku share jugak dengan korang. Alaah, selalu sangat aku tengok dah guna lepas tuh guna lagi. Bila kita guna banyak kali, tahap kelikatan dan hidrokarbon akan meningkat dan menyebabkan salur arteri tersekat lepas tuh cepatla korang dapat heart attack.

P/s: Selalunya bila kita abaikan benda yang remeh temeh nih la menyebabkan penyakit berbahaya itu yang keluar pepatah sediakan payung sebelum hujan atau mungkin jugak Mencegah lebih baik dari mengubati. Apa pendapat korang?

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });