0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Gemuk ini ada banyak jenis sebenarnya tapi semalam aku dah cakap pasal gemuk ikut buah iaitu Buah Epal dan Buah Pear tapi kali nih aku nak share lagi pasal Gemuk Daging.

Macam mana korang nak tahu gemuk daging? Cerrrr cubit – cubit lengan takpun cube laaa tampor pipi tu agak kalau rasa pejal, haaa memang gemuk daging la tu. Kahkahkah!

Selain daging yang pejal, korang boleh nampak figure seseorang tuh pada rangka yang besar dan selalunya kerap amek karbohidrat. Paling ketara bila time nak turunkan berat badan, lemak kat badan susah gila nak menurun sebabnya lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });