0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Batman update kalori aku pun nak update jugak. Tiru? Memang pun sebab aku admin so aku rajin aku up kan untuk blog penmerah sekali.  Takkan reader blog batman aje yang dapat ilmu ye dak? Wuwuwuuuuu.

Tapi aku tak share banyak macam batman sebab aku kesian kat reader penmerah. Mana sanggup nak tengok kalori banyak gila nanti juling mata tak pasal aku kena ajar senaman mata. Ecehhh, jahatnya doakan benda tak elok. Hishhhh tarik balik. Aiskrim nampak sedap lagi menyelerakan terutama kalau cuaca tengah panas terik anak tekak pulak tengah kepanasan. Huiii rasa nak makan sampai 10 ketul kan?

Tapi sebelum korang makan aiskrim, aku nak bagitau 1 kon aiskrim kegemaran korang tu mengandungi 350 kalori. Kiranya nak buang balik kalori tu sekurangnya korang kena berenang selama 2 jam. Sanggup? Kalau sanggup, makanlah sepuas hati. Wooaahhh syok meyhhhh! Tapi kalau korang tak sanggup, jangan risau sebabnya boleh tukarkan dengan yogurt aiskrim. Berapa kalori? Alahhh tak banyak pun 120 kalori aje. Jimat tuhhhh. Selamat berdiet!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });