0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Kek Berkulat dan Aku..

 

Waaachaaa..

Masih dalam mood beraya tapi blog tetap tak dilupakan. Amacam raye korang? Ada manyak angpowww tak? Mesti penuh poket doraemon tuuuu kan. Kali ini, aku nak share sikit kejakunan aku dengan kek keladi yang membuatkan semua orang dalam rumah aku terpinga – pinga..

Setiap kali aku balik rumah, buka peti ais memang wajib walaupun takdak mende aku nak ambik pun. ehee. Entah cemana bila aku buka je peti ais kali ini, mata aku terus terpandang bekas kek coklat tapi sekeliling penuh dengan habuk – habuk kaler putih. Apa korang fikir? Mesti sama macam aku kan? Tanpa teragak – agak terus aku pergi sound mak aku ”apsal peti tu ada kek yang berkulat” aku sambung lagi ”suka sangat simpan kuih lama – lama dalam peti abiss berkulat kat dalam tuu” yakin jer aku membebel tanpa segan silu. Muahahahahahaaa.

Ce tengok betoi – betoi…

 

Sekali mak aku sound ‘amboiii mulut tak berinsuran betoi cakap kek berkulat” Cuba pergi tengok betoi – betoi berkulat ker atau mata ko yang keluar ulat”. Wahahahahahhaa bestkannnnn kena sejibik? Tapi its turn out mata aku yang keluar ulat dol! haha. Kaler putih itu sebenarnya habuk kelapa yang ditabur atas kek keladi. Haiyarkkk buat malu betoi! huhu!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });