0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Assalammualaikum,

Bila citer bab nak cari barang , mesti korang akan fikir kat mana boleh dapat barang murah dan jimat lebih . Tambahan pulak bila kerajaan dah mula dengan GST , memang fikir banyak kali bila nak beli barang kan .

Baru – baru nie , sempat lah ke Tesco untuk beli barang dapur . Eh , baru perasan yang Tesco ada buat Kempen Lebih Jimat . Dalam hati ada gak terdetik , elehhhhhh banyak mana lah jimat kan . Sekali bila dah tengok beberapa barang yang tersenarai dalam kempen nie , memang bebetul jimat uolsss .

Excited dengan kempen Jom Jimat Tesco , terus rasa nak share dengan korang pembaca penmerahdotcom . Bila benda baik camginie , baik kita share kan . Sesama dapat barang murah , dan lebih jimat .

Kempen Lebih Jimat Tesco
Kempen Lebih Jimat Untuk Bulan Mei – Ada yang menarik hati tak ??

Kempen Lebih Jimat Tesco

Cili Sos yang wajib ada kan kat rumah .

Kempen Lebih Jimat Tesco

Vitagen pun murah

Kempen Lebih Jimat Tesco

Axion nie memang murah dari biasa

CIMG4626

Milo

Kempen Lebih Jimat Tesco

Softlan pelembut pakaian

Haaaa , cayer tak Lebih Jimat . Lepas nie gamaknya memang ke Tesco ajer lah . Senang tue berbelanja kat Tesco , satu tempat semua ada . Korang tak yah nak susah payah pergi beberapa tempat untuk beli barang . Kalau yang bawak anak , lagi senang . Tak yah nak turun naik tangga semata nak mencari barang yang berlainan tingkat . Satu floor semua ada . Gitueeeeee .

Kalau korang tak leh nak ke tesco , boleh Shopping online gak . Layari http://eshop.tesco.com.my/ . Pilih jer barang mana korang nak . Dari online pun korang boleh dapat harga Lebih Jimat . Pilih masa penghantaran , dan bayar bila barang sampai . Best tueee , barang hantar sampai depan rumah . Kalau rumah yang bertingkek – tingkek , xyah susah payah nak angkat barang sebab Tesco akan hantar sampai ke depan rumah .

Tesco hantar sampai depan pintu rumah .

Tesco Online

Tesco Online Shop

Seronoknya bershopping di Tesco sebab boleh Jimat banyak .

Tesco Online Shop : http://eshop.tesco.com.my/

Facebook tesco malaysia : https://www.facebook.com/TescoMY

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });