0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Seronok jugak berkongsi tentang facebook dalam blog buat aku terfikir ”ehh betul laa memang ada”. Kadang-kadang kita tak sedar pun benda remeh tu ramai yang buat. 

MODEL 

Tukar gambar setiap hari

PENJENAYAH

 Tukar nama setiap hari…

OVER ACTING @ PERASAN BAGUS 

Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

WARTAWAN

Suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

PENGGANAS

Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

BINTANG FILEM 

Suka update status setiap 5 minit

BINGUNG

Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

PERASAN HEBAT 

Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”

BUDAK HINGUSAN

Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

SHOWOFF

Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

Datang Bulan

SEMUA AYAT MENGGUNAKAN CAPS LOCK

Pendiam

Setahun sekali Update Status

Kaki Links

 Selalu hantar link kat kawan-kawan suruh tekan link walaupun kawan tu tak nak.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });