0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waaaahhhhhhh! Okeh eksited kemain kaw! Aku tumpang gembira bila tengok Kad kahwin Yusry Kru dan Lisa Surihani hui senyum melebar macam aku pulak yang tak sabar. Ecehhhh, macam laa dijemputkan. Dah tak lama lagi masuk bulan 2 padahal aku rasa baru aje dorang buat pengumuman hari tuh?

kad kahwin

Kad Kahwin Yusry dan Lisa Surihani ini nampak sweet woaaahhhh. Walaupun taraf celebriti dorang gempak tapi aku suka cara dorang yang low profile dan humble. Artis contoh nihhhh memang tak sia – sia bila Lisa Surihani jadi Ikon belia. Pilihan terbaik meyhhh!

P/s: Tahniah buat Yusry dan Lisa Surihani yang akan berkahwin pada 26 Februari 2012 nanti. Walaupun dorang tak baca entri nihh tapi aku tetap doakan yang terbaik buat dorang berdua. Tak sabarnya nak tunggu Wedding day dorang nanti. Kalaulaaa dijemput kan best. Ehhh berangan lagik. Wuwuwuuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });