0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Bab kucing tak kira kat paper takpun kat mana – mana aje, aku memang amek port. Aku kan pet lover of cos laa alert dengan segala berita pasal kucing. Ecehhh! Cuma aku tak sangka pulak, kucing pun boleh dapat kaki palsu. Hebat woaaahhhh!

Kucing yang bernama  Cyrano memiliki berat lebih 9 kilogram tetapi kaki @lutut dia akan dipotong kerana kanser. Tapi paling aku tak sangka, umur dia dah 10 tahun. Selama aku membela kucing, paling lama pun boleh hidup dalam 4 tahun aje. Specialnya Cyrano ni sebabnya dapat implan lutut prosthetik kucing pertama di AS.

Kucing berkenaan kini semakin sihat selepas menjalani pembedahan untuk memasukkan implan sepanjang 5 sentimeter diperbuat daripada plastik dan aloi itu pada kos sekitar AS$20,000 (RM60,820). Agaknya kalau nak jual kucing ni mesti harga dia lebih 100k kan? Boleh jugak beli sebijik Honda.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });