0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Kucing oh kucing. Aku antara peminat kucing tak kira la kucing siam, kucing kampung mahupun kucing parsi semua aku suka. Dulu masa kecik, aku selalu kumpul kucing kampung buat teman tido. Dah besar baru pandai nak beli kucing Parsi. Setahun aku membela kucing parsi, dalam poket doraemon lebih kurang 9 ekor yang berjaya aku besarkan. Tahniah buat diri sendiri. Wuwuwuuu.

Sekarang dah genap 6 bulan umur anak kucing dari baka Norwegian. Ada 3 ekor aje pun tapi sedihnya sebab semua betina. Tapi takpe, kucing aku boleh dikatakan mengebusss lain macam. Paling cantik yang atas tu Junior.

Socky the most adorable cat setakat yang aku bela. Paling suka bercium dan paling manja.

This one nama dia Romeo. Dulu paling gemuk tapi sekarang paling kecik? Aku pun tak tahu apsal dia tak besar macam lagi 2 ekor. Tapi aku suka tengok mata dia kaler hijau macam Puss in Butt. Comelkan?

Kadang – kadang aku tak perasan pun 3 ekor ini semakin membesar sebab setiap hari aku tengok macam sama aje? Bila tengok gambar lama baru sedar, dah nak jadi matang pun. Tak lama lagi terpaksa lah aku beli cage yang besar. Penat nak jaga kalau semua berkeliaran dalam rumah takde tempat kurungan.

 

 

 

P/s: Korang dah join contest Sumpahan Kum Kum? Esok aku dah nak close dah!

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });