0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Lee Min Ho dan Fattah Amin, Yang Mana Korang Suka?

collage

OPPO R9s, smartphone OPPO yang terbaru kini telahpun dilancarkan bertempat di Nexus Bangsar pada  5hb Januari yang lepas dan ia menampilkan salah seorang duta mereka yang semakin popular iaitu Fattah Amin.

 

Buat kali pertama, Fattah Amin bergandingan dengan pelakon lelaki korea, Lee Min Hoo sebagai duta untuk smartphone OPPO R9s. Kedua dua nya mempunyai aura tersendiri dan pastinya dengan adanya OPPO R9s ini akan mendekatkan lagi peminat Fattah dan Lee Min hoo.

 

Harga untuk OPPO R9s ini adalah RM1,798.00 dan bagi mereka yang ingin membuat pre order OPPO R9s ini, boleh la berbuat demikian pada 5 – 13 Jan 2017 dengan klik link ini http://tinyurl.com/preorder-OPPOR9s , Malah lebih menyeronokkan lagi, anda juga berpeluang untuk berjumpa secara live dengan Fattah Amin, dengar cerita ada hadiah misteri yang fattah nak kasi, dan hanya peminat yang bertuah sahaja berpeluang untuk memenangi hadiah dan selfie dengan beliau. Untungnyaaa!

fattah-amin-roadshow-picture

 

OPPO R9s didatangkan dengan 16MP kamera hadapan dan juga belakang, dan Dual PDAF berserta f/1.7 aperture yang dapat menyerap lebih banyak cahaya dan memberikan gambar  jelas dan cantik.   Malah OPPO R9s ini juga diperakui sangat baik oleh Lee Min Hoo dan Fattah Amin. Fattah Amin juga terlalu obses dengan fungsi “Expert Mode” seperti yang diberitahu beliau pada kami semasa ditemui di majlis pelancaran tempoh hari (tonton video ini)

 

Seperti yang diterangkan oleh Fattah Amin yang amat menggemari “Expert Mode” ini, korang tak perlu susah – susah untuk dapat kan gambar yang berkualiti dan jelas, ia seperti mengambil gambar menggunakan kamera professional. Jadi anda tak perlu susah – susah untuk bawak kamera pergi melancong, hanya perlukan OPPO R9s. Jom tengok gambar dari Expert Mode ini.

 

 

Kualiti kamera OPPO R9s, memang tidak boleh di nafikan lagi, Selain itu korang jugak boleh dapat kan 2 aksi yang berbeza dengan satu gambar, aktifkan sahaja ‘Double Exposure’ dari OPPO R9s , dan anda boleh dapat kan kelainan dalam mengambil gambar. -PENMERAHDOTCOM

 

Diambil dengan Double Exposure, OPPO R9s.

Diambil dengan Double Exposure, OPPO R9s.

Dua foto di atas ini membuktikan bahawa, walaupun dalam keadaan kurang cahaya, gambar yang diambil tetap akan nampk jelas dan cantik.

Memang sesuai OPPO Malaysia mengambil Fattah Amin dan Lee Min Hoo sebagai duta produk OPPO R9s ini. Bagi anda yang meminati kedua – dua pelakon ini, jangan lepas kan peluang untuk mendapat kan OPPO R9s. Eh tunggu apa lagi, jom dapat kan OPPO R9s , dan untuk keterangan lanjut, boleh layari Facebook OPPO Malaysia. – PENMERAH

OPPO R9s – Kini Lebih Jelas

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });