0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Makanan Kucing Bagi Bulu Gebu

 

Waaachaaa.

Aku rasa ramai yang bela kucing dan aku pun salah sorang yang addicted gila dengan kucing lagi – lagi kalau kucing tu gemuk dan gebu. Toksah cakaplah macam mana rupa kucing tu kalau aku dapat. Kalau tak kena penyet mesti lemas kena peluk. Tapi nak dapat kucing gebu macam tu mesti kena bagi makanan kucing yang sesuai.

Dua ekor ni kira kucing kesayangan aku kira time aku sedih atau hapi dorang jela pengubat hati. Masa kecik – kecik memang payah nak jaga tapi dah besar tak susah sangat dah. Junior yang aku pegang tu bulu dia memang gebu yang amat. Dahla gebu, gemuk pulak tuuuu setiap hari jadi mangsa penderaan kena peluk. Muahahaaaaaaa.

Mesti ada yang nak tahu makanan yang bagi bulu kucing gebu terutama kucing parsi. Macam aku biasanya tak stick pada satu jenis makanan dan selalunya aku tengok pada tahi dia. Kalau asyik cirit, aku terus tukar pada makanan lain dan kalau nak bulu gebu ni, aku suggestkan Cat’s eye takpun murah sikit amek iams aje.

 

 

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });