0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Malam bersama Lisa Surihani

 

Waachaaa.

A short update dari aku untuk entri malam ni. Taknak cakap banyak cuma nak bagi korang semua layan gambar dari aku. Tak banyak pun sekeping aje ye buat tatapan korang. Muahahahaa.

Well? Jeleskahhhhh korang? Oh ye, ni kali kedua aku dapat jumpa Lisa Surihani dan aku tersangatlah hapi bila dia kenal aku. Punya aku eksited tanya dia ”kenal saya tak” Ecehhh bajet retis sungguh! Nasib baik dia cakap ”kenal, penmerah”. Aku tersengih rasa taknak balik rumah bole?

P/s: Full update aku update lusa sebabnya esok aku balik ganu. Fuhh fuhhhh lama meyhh tak balik kampung tercinta. Erkk tercinta kahh? Muahahahaaaa.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });