0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

 

Waachaaaa..

Menu diet untuk kurus hari ni agak simple sikit tapi mengenyangkan perut iaitu roti High 5, Chicken Floss, sos kimball dan juga salad.

Panaskan chicken floss selama 3 minit. Agak – agak dah nampak garing, angkatlaa ye jangan termenung lelama. Muahahaaaaaa

Selain salad, boleh jugak tambah buah tomato ataupun sayur lain. Wuwuwuuuuuu.

Menu diet nak kurus kali ni tak susah sangat dalam 10 minit dah settle. Kira ala – ala burger Malaysia cuma tambah chicken floss aje.

Taraaaa. Menu kali ni aku dapat sebijik pun dah tersandar kat sofa kekenyangan. Kadang-kadang perut ni saja nak mintak di isi tapi depend pada mind kita nak kawal nafsu makan. Jangan terlalu ikutkan perut tapi lebihkan pada akal nanti bila dah gemuk mulalah hilang akal. Muahahaaaa.

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });