0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaaa.

Lama gila aku tak hapdet blog bab makan- makan sampai buncit. Maklum laaa aku kan tengah berdiet mana fikir sangat nak melantak macam orang kurus. huhu! Tapi sekian lama aku berusaha, yess akhirnya aku mampu kekalkan berat 50kg. Last time bila berat aku 49, woaaahhhh muka aku macam hantu jerangkong pon ado! Takut meyhhh! Muahahahahaaaa.

Kurus pun susah, gemuk pun susah tapi aku idealkan berat dengan mentenkan 50kg. Nak makan pun dah tak susah hati sebab dah boleh kontrol cuma aku tak banyak makan nasi seperti dulu kala. Ecehh, kalau si Myra datang, mesti hancur balik. Hamek kaw! Tapi aku boleh makan makanan yang aku suka cuma berpada – pada. Minggu ni, aku bawak sorang member pergi teman aku makan kat Theobroma Restoran di The Curve. Lauk fevret of kosss laaa Oven Baked Chicken dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah yang berubahnya cuma menu dia dah takde extra sos fevret aku? Sos tu dia taruk atas ayam cuma rasa dia tak sama macam dulu?

Aduhhh bila tengok gambar ni semula, perut aku dah mula dah rasa lapar semacam. Haiyahhh parah benor up entri makan bila perut kosong. Ehhhh kosong ker padahal baru melantak rambutan seplastik. Waffle strawberi ni as a desert sebab aku ni gila strawberi chocolate tambah pulak theobroma punya penangan chocolate dia boleh buat korang tak tido malam pakej sekali dengan mengigau kot?

P/s: Lately, aku macam kempunan mee bandungggg. Penyakit lama dah datangggg! Esok rasa nak tengok Alvin kat One Utama. Macam best? wuwuwuuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });