0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Biasanya aku rasa orang cuma tahu minuman 100 plus cuma sesuai untuk atlet takpun kalau demam denggi tapi ibu mengandung apa kesnya pulak? Takde kes pun cuma aku nak share khasiat air minuman tenaga bagi yang tak tahu aje. Wuwuwuuuu.

Bulan puasa, biasanya ibu mengandung mesti rasa pening akibat muntah yang berlarutan dan mudah sakit kepala. Ehhh tak sama ker? Lebih kurang tapi pening ni kira ringan sikit la kan cuma jadinya macam ni sebab kekurangan air dan badan kepenatan dan mungkin jugak kekurangan gula dalam badan. Time pegnen, semua benda nak kena pantang sudahnya nanti mesti ada terskip menu penting. Isk! Isk!

Jadi, pentingnya minuman 100plus ini sebabnya kandungan gula dalam darah akan seimbang dan cecair dalam badan sentiasa mencukupi. 100 plus ni dikira penyelamat sebabnya mempunyai imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration.

P/s: Minuman isotonik baik diminum kerana ideal untuk menggantikan garam elektrolit yang mungkin hilang akibat muntah yang berpanjangan. Kiranya pemberi tenaga bila badan keletihan. Wuwuwuuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });