0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

IMG_0282 Dah lama aku tak share entri kucing kesayangan kat dalam blog. Haaaa pejam celik rupanya oggy si gebu ni dah pun berusia 5 bulan. Kemain gebu badan dia plus pendek. Kalau dia berlari, kompem bergegar satu badan. Comel gila!
IMG_0286

Oggy ini merupakan anak hasil Junior dan Xaarel beberapa bulan dulu. Pernah aku buat entri pasal anak kucing yang aku jaga seramai 20 ekor. Fikir balik perghhh gigih jugak aku ni sampai mampu jaga 20 ekor baby kucing yang cinonet. Tapi hampir semua aku dah passing kat kawan – kawan.

IMG_0284

Gemuk tak?

IMG_0290

Boleh dikatakan semua kucing aku nih gemuk dan gebu plus additional manja. Oggy ni perangai macam mak dia jek malu – malu tapi masih manja. Bulu dia haihhh sekali aku pegang mesti nak penyek – penyek. Punya lembut. Ini first time aku rasa bulu kucing yang super duper lembut daripada persian lain.

P/s: Esok maybe aku dah hadiahkan kucing ni kat Fatin Suhana. Haaaa nanti dapat mama baru laa dia. hikhik

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });