0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaaachaaa..

Dah lama aku tak update gambar photoshoot bersama Nisa Kay. Dia bz. Aku pun kebizian dengan kerja jadi tangguh punya tangguh hah 3 minggu after raya baru terhegeh – hegeh nak hapdet. Muahahahahaaa.

Lokasi photoshoot kali ini jauh sikit daripada biasa rasanya memang tak sikit dah jarak tu nun di putrajaya sana.

Beberapa hari lepas, Nisa Kay ada hapdet gambar yang sama tapi bukan aku yang snap tapi milik Syam Creativeheart. Memang superb lagi – lagi tang editing. Aku pulak memang hampeh tak pandai sangat bab editing gambar.

Aku rasa kalau syam tengok gambar – gambar aku snap mesti gelak tak hengat. Aku ini beginner tapi dia pro weh! Memang langit dengan bumi la jawabnya! Muahahahahaaa.

Tengah seronok snap gambar, boleh pulak hujan turun dengan lebatnya. Ingatkan terbantut seketika tapi lagi heaven bila syam mula ajar aku cara nak guna speedlite. Kata beginner, bila pro bagi ilmu haruslah aku hapi. haha!

Tapi kamera aku dengan dia memang tak payah cakaplahh beza dia jauh benor. Orang kata macam keluarkan duit singgit dengan sepuluh hinggit. Yang singgit itu kalau boleh sorok, nak sorok lagi biar tak nampak. haha! Aku punya takat beginner untuk amek gambar kalau nak efek lebih-lebih sendiri mau edit tapi dia punya, memang perrghhh sendiri snap terus jadi. Wallawehhhh! Superb Duper Marvellousss.

Semakin buat aku teruja nak dapatkan body kamera baru. Huwarrghhhhh dah sebulan lebih berangan – angan nak beli kamera baru tapi belum berkesempatan lagi. Sabar-sabar.

Dengan Nisa Kay, aku paling senang nak bekerja sebabnya dia pandai posing. Bila aku buat muka blur, dia tahu macam mana nak hilangkan kebluran aku. Yelah, kata model mesti pandai posing maaaa. Muahahahaa.

P/s: Kredit to Syam dan jugak Nisa Kay yang bagi peluang untuk aku lebih mendalami Dslr aku tu. haha!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });