0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa..

Semalam, aku dah buat entri sekitar movie premier karipap karipap Cinta di e-Curve bersama dengan Cik Epal. Memandangkan badan aku penat tahap gaban malam tadi, jadi hari ini baru laa sempat nak up entri untuk Nisa Kay. Ingatkan nak buat 1 entri jer untuk depe berdua tapi alaahhh gambar dorang banyak dol! haha.

Kalau bab gambar, Nisa Kay memang teror. Aku hala jer kamera, ko tengok betapa pandai dia nak buat muka. Tapi susah jugak aku nak snap gambar dia yang macam ini. Mungkin malam semalam, dia teruja sangat tengok abang Gambit kot? hahaha.

Aku ini memang tak suka bergambar, tak tahu buat muka dan segala jenis berkaitan dengan gambar, aku memang failed! Selama aku snap gambar Nisa, sekeping pun susah aku nak kasi dol! Jangan kata Nisa, dengan aie batman yang hari – hari aku kena snap pun takdek gambar berdua. haha.

Ohhh pinknya jam dia. hahaha.

Kantoi tak puasa!

Nisa Kay vs Ana Rafali

Nisa gaga vs Cik Epal

 

Pssstt: Event ini memang best terutamanya bab makan tapi kan aku curious satu jer, dari pagi sampai sekarang perut aku asyik meragam. Toilet pun dah jemu tengok muka aku! haha.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });