0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Kehidupan sebagai blogger ini bukanlah semudah yang difikirkan. Setiap hari rushing turun ke event belum lagi dengan bisnes online yang aku tengah running. Life yang memang terlalu padat dengan aktiviti sehinggakan untuk makan dan minum pun terabai.

Tapi sejak ada Foodpanda, semua menjadi mudah sebabnya aku tak perlu nak curi masa untuk beli makanan yang aku suka makan. Kalau setakat meggi dengan jajan tu memang ada stock tapi kalau nak makan makanan sedap sedap dengan restoran pilihan, terpaksa curi masa dalam 2-3jam untuk keluar makan. Bazir masa kat situ ye dak? Tapi kali ini, semua dah berubah!

Dengan foodpanda, masa aku jimat selama 1 jam. Apa yang korang boleh buat dengan 1 jam kat rumah? Kalau aku, 1 jam yang ada ni, boleh schedule 30 post sehari kat facebook page! Rutin harian, selain boleh schedule page, selalu dalam masa setengah jam aku boleh siapkan 3 express entri untuk info kat korang dalam facebook plus spend time dengan tv. Jadi blogger ini, hidup aku banyak berubah sebenarnya terutama bab TV.

 

Dalam seminggu, boleh kira berapa kali aku buka tv cuma bila ada masa terluang, aku layan jugak kejap untuk hilangkan penat mengadap laptop 24 jam. Sejam tu sangat berharga bagi orang yang banyak kerja. Nasib ada foodpanda, terjaga juga makan minum ni haa.

Cuba masuk kat website http://www.foodpanda.my/. Ada pelbagai restoran dengan pilihan menu yang mesti buat korang telan air liur. Ada lebih 700 restoran yang korang boleh pilih antaranya Rasa Utara, Gong Cha, Chatime, Sushi King, Q Bistro, 7Eleven dan banyak lagi.   Tak perlu dah nak bazir masa keluar beli makanan sebab foodpanda akan hantar terus sampai depan pintu rumah! Amacam? Mudah tak? #Save1Hour

Macam mana nak order ?

Salah satunya melalui website yang aku dah bagi tadi dan lagi satu, korang download je apps foodpanda secara free di apps store!

 

Selepas selesai order, makanan akan dihantar terus ke rumah di depan pintu rumah anda. Seperti yang di order, akhirnya sampai jua ke tangan aku. Kalau korang nak order makanan dengan foodpanda, korang boleh guna vaucer Rm10 ini code : PenMerahPanda10 . 

Memang terbaik santapan yang dihantar! Baidewey, aku nak share dengan korang, sekarang ini, food panda ada buat contest di facebook yang menawarkan hadiah lumayan! Antaranya Apple iPhone 6, Xbox One dan foodpanda vouchers bernilai RM100 setiap minggu.

Macam mana nak join?

LIKE fanpages FOODPANDA

SHARE post contest foodpanda

Berikan jawapan di ruangan komen di post contest  ‘’’What you would do if you could save 1 hour by using foodpanda’’

 

Contest ini akan berakhir pada 8 DISEMBER 2014 dan penyertaan boleh dihantar setiap hari khamis sehingga ahad. Keputusan pemenang akan diketahui setiap hari isnin! Goodluck!

 

Maklumat lanjut :>>

 

Facebook:>> https://www.facebook.com/FoodpandaMalaysia

 

Contest :>>  http://www.foodpanda.my/contents/save1hour

 

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });