0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

216

Hari sabtu ini, Jenama tudung yang semakin menjadi kegilaan ramai Benang Hijau kini melebarkan sayapnya di CYBERJAYA. Pembukaan butik terbaru di CYBERJAYA dengan konsep yang lebih mewah dan eksklusif menjadi penantian buat peminat Benang Hijau. Apa yang menariknya, sempena pembukaan butik sabtu ni, BENANG HIJAU menawarkan 2000 helai SHAWLS PERCUMA kepada pelanggan yang membuat pembelian pada hari tersebut. 

228

Korang pernah dengar BENANG HIJAU? Butik yang tersangat laju beranak dalam masa setahun tu..  Tudung dia dahla cecantik murahhhhh pulak tu. Haaa kepada korang yang sememangnya mencari tudung yang cantik dan berbaloi untuk digayakan, Benang HIJAU patut atau mungkin WAJIB ada dalam list almari korang. Buat peminat Benang Hijau yang dah lama setia, korang mesti tak sabar dengan pembukaan baru sabtu ini kan? Bukan senang nak dapat tudung dengan harga menjunam!

Sepanjang 23hb – 26hb APRIL 2016 ini bertempat di CYBERJAYA, pelanggan boleh memborong sepuas hati dengan harga yang memang sangat murah daripada biasa. Daripada SHAWLS semurah Rm15 sehingga lah ke BLOUSE, siapa yang dapat datang pasti rambang mata dengan harga yang super murah daripada biasa. Plus setiap pembelian korang dengan harga paling murah sekalipun, korang akan dapat SHAWLS PERCUMA tau. Memang tak rugi korang datang!

Apa yang pasti, produk BENANG HIJAU takkan mengecewakan korang. Untuk korang yang memang dah standby nak datang tu, save alamat ini sesiap ok!

Benang HIJAU CYBERJAYA,

P5-10 Shaftbury Square,
Persiaran Multimedia, 63000 Cyberjaya

 

Pada yang tak dapat nak datang tu, korang boleh beli menerusi online di website www.benanghijau.com sementara stok masih lagi ada.

 

221

222

223

225

226

227

ZARIA

elle anne avelyn AZALEA (2) nina (1) claire ellie

 

Bergegar jiwa kami lepas tengok harga berani mati dari Benang Hijau. Memang fuhhhhhhhhhhhhh.. Jangan lupa datang ok? Simpan duit dari sekarangggggg.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });