0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waaachaaa..

Short update untuk entri fitness hari ni. Boleh ker teruskan buat latihan walaupun badan kita dah penat gila vavi? Yela, cuba fikir seharian dah ke hulu hilir tapi nak badan cantik mana boleh skip senaman nanti perut boroi jejaka tak kacak pun boleh lari. Wuwuwuuuuu.

Bila badan penat, nak mulakan senaman tu mesti payah benor. Nak angkat dumbell mesti banyak gila alasan muncul dalam kepala tapi time ni lah kita boleh tengok betapa kuatnya azam nak cantik. Bukan apa, bila azam dah kuat tambah pulak latihandah memang konsisten setiap hari buat biasanya adrenalin memang akan bertambah. Panaskan badan sikit mesti rasa penat tu dah hilang so time ni boleh aje teruskan work out macam biasa.

Tapi kalau lepas 10 minit korang push badan masih lembik tak bermaya, padamkan hasrat murni nak work out sebab latihan yang dibuat nanti membazir aje. Baliklah berehat secukupnya teruskan esok hari. Nanti kalau paksa diri takut tisu tercedera.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });