0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

144

BERIKUTAN kes viral seorang wanita mendakwa telah menjadi mangsa keganasan, polis Johor telah menahan suaminya yang juga petugas Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), malam tadi.

Perkara itu disahkan oleh Ketua Polis Johor, Datuk Seri Wan Ahmad Najmuddin Mohd.Menurut beliau, suspek yang berusia 37 tahun itu ditahan kira-kira pukul 8 malam di Batu Berendam, Melaka. Susulan itu, suspek akan dibawa ke Mahkamah Majistret Segamat pada Sabtu untuk permohonan reman.

Terdahulu, dalam satu kenyataan, Wan Ahmad memaklumkan suspek yang berkhidmat di SPRM Segamat turut tidak hadir bertugas dan mempunyai kes narkotik di Muar tahun lalu.


Sejak pakai Deeja Cosmetic ni, makin ramai duk tegur pakai ape je sampai kulit muka glowing setiap hari.. Konfiden level pun semakin tinggi.. Bagus lahhh Deeja Cosmetic ni.. Nak order –>> Hotline 0196945950 .. 


Kes ini disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan/Seksyen 18 Akta Keganasan Rumah Tangga kerana dengan sengaja menyebabkan kecederaan kepada mangsa dan Seskyen 506 Kanun Keseksaan kerana ugutan jenayah.

Kes ini mendapat perhatian rakyat Malaysia selepas isterinya, Shahilda Fadhil memuat naik status mendedahkan segala perilaku kejam suaminya termasuk beberapa gambar kesan lebam di badannya. Dalam status itu, Shahilda turut mendakwa diperlakukan seperti pelacur dan dipaksa untuk menghisap kemaluan anaknya di hadapan lelaki itu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });