0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Sesetengah perempuan mempunyai hormon lelaki yang agak lebih dan akibatnya akan keluar bulu-bulu atau rerambut  halus pada muka. Mungkin ada yang ketara dan mungkin jugak tak seberapa nak nampak. Tips aku? Okeh, jangan korang pergi cukur macam lelaki buat. No! No! No! Nanti lagi lebat hui lagi thick kat area muka. Tak pasal – pasal less konfiden!

Dengan rajinnya aku nak share tips dan petua hilangkan bulu – bulu halus kat muka untuk korang. Bukan semua memilikinya tapi sedikit perit bagi mereka yang mempunyai masalah ni. Harap dapat bantu korang serba sedikit.

Sediakan satu sudu gula, satu sudu putih telur dan satu sudu tepung jagung. Masukkan bahan – bahan ini dalam blender dan kisar sehingga sebati. Korang akan nampak adunan ni sedikit melekit nanti.

Lepas adunan dah siap, cuci muka korang sampai bersih, lapkan sehingga kering. Sapukan adunan tersebut pada muka dan biarkan kering seperti pakai mask. Selepas kering, tarik dengan perlahan – lahan untuk menanggalkan topeng dan bilaslah dengan air suam sehingga bersih. Selamat mencuba!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });