0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Macam tak sah kalau aku tak berkongsi petua dalam blog penmerah aku ni. Kali ni aku nak share petua hilangkan kedut pada mata. Kedut ni tak kira tua atau mudah kalau ada haaaaa mau mencari ubat hilangkan kedutan tu kat farmasi. Kali ni tak payah guna farmasi ye tradisional sudah. Kahkahkah!

petua hilangkan kedut pada mata

Caranya;

Ambil sebiji telur ayam, pecahkan dan keluarkan isinya. Sebaiknya tuangkan atau isikan ke dalam bekas. Bila dah keluarkan isi tu cuba korang tengok kat bahagian kulit telur ayam tu macam ada sedikit buih-buih kecil kat tepi. Ambil lebihan buih tu dan sapukan pada mata korang.

Waktu yang sesuai untuk korang sapu adalah waktu malam ye! Antara sebab dia bila kita nak tidur, mata kita akan rest sebab dah tak bergerak sangat. Amalkan selalu ye. Selamat mencuba! Peaceee.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });