0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Wachaaaa..

Gambar yang aku rasa kalau Yuyu Musa tengok pun dia takkan sangka aku up jugak dalam blog penmerah. Time ini, aku snap pun sekadar suka – suka jer dengan diaorang. Ehhh diaorang? Ye ye diaorang adalah Nisa Kay dan Yuyu Musa aka dua mangsa untuk photoshoot tak berbayar. haha.

Bila pandang lama – lama, nampak face of yuyu kelihatan lebih cantik daripada biasa. haha!

 Cairlaaahhh abang lucah Yuyu Musa. haha.

Lokasi takyah cakaplah since aku memang jenis yang tak kisah kat mana nak snap janji gambar lawa. Ehhh perasan dol!

Lawa ker? ahhhh pedulik! haha.

 

Dalam banyak gambar, yang ini paling aku suka tang background dia nampak macam studio lak. haha! Tapi sebenarnya kitaorang shoot kat tepi mengabang jer. Kantoi!

Time ini aku rasa yuyu musa takkan lupa punya sebab tengah single mingle lagi. Tepuk tangan laju – laju buat yuyu yang dah kapel dengan H**? Sendiri teka laa dol kang aku kena penyepak dengan abang lucah si yuyu musa. Haha!

Pssstt: Banyak lagi gambar yang aku kena up selepas ini.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });