0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

 

Waachaaa.

Eh ehh aku tengok sekali imbas macam mata Heliza Helmi pon ado? Jenuh mulut aku mintak dia boolatkan mata tapi gambar yang candid jugak menjadi. Wuwuwuuuu.

Baidewey, aku dah lama nak shoot gune canon 60D tapi hari – hari asyik hujan meyhhh. Hari ni pun hujan tapi aku redah jugak sebab dah lama tak outing. Model dah ada, camera dah cun cuma masa aje salu tak mengena. Isk! Isk!

Aku paling suka gambar ni sebab? Takde sebab pun cuma aku suka tengok dan banyak kali mintak dia posing. Eh ehhh suka tengok tu bukan sebab ker? Meh sini hentuk kepala kat bantal 10x. Muahahahaa.

Gambar last yang paling susah nak mintak Myravea poseeee. Kitaorang ni sepanjang outing asyik gelak sebab time tu lah aku nak snap, time tu jugak dia nak belajar buat mimik muka.  Bayangkan bila aku suruh buat mimik muka huduhhhh dia keluarkan mimik muka comel, bila aku suruh buat mimik muka comel, dia burukkan muka sampai aku tak sanggup nak snap. Terguling tak hengat la jawabnyaa. Cemano? Muahahaaaaa.

 

 

 

 

 

 

P/s: Rasa macam rindu pulak nak outing lagi. Wuwuuwuuu

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });