0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

192Permainan Agumented Reality Pokemon GO yang dibawakan oleh Niantic akhirnya sudah boleh digunakan untuk peminat-peminat Pokemon di Malaysia. Permainan itu dilihat boleh dimuat turun oleh pengguna Android dan pengguna iOS masing-masing menerusi Google Play Store dan Apple App Store sejak pagi tadi.

Perkara itu juga turut diumumkan pagi tadi oleh akaun Twitter PokemonGoApp yang berkata pemain-pemain Pokemon Go di 15 buah negara di Asia sudah boleh mula menangkap pokemon di negara mereka. 15 negara itu adalah Brunei, Cambodia, Indonesia, Laos, Malaysia, Philippines, Singapore, Thailand, Vietnam, Taiwan, Papua New Guinea, Fiji, Solomon Islands, Federated States of Micronesia, dan Palau.

Sebelum ini, Mufti Wilayah Persekutuan mengumumkan bahawa Jatawankuasa Perundingan Hukum Syaratk Wilayah Perseketuan menjatuhkan hukum haram buat umat Islam memainkan permainan video itu.

193

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });