0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Waaachaaa..

Dah lama aku tak mention perkembangan muka aku selepas guna produk kecilkan pori muka iaitu pore tightening serum dari forest secret. Dua bulan aku guna produk ni, 70% liang roma memang jadi kecik kira dalam masa seminggu memang boleh nampak perubahan dengan jelas.

Tapi aku tak boleh nak stick dengan produk dari forest secret ni sebabnya time aku beli masa nak raya tu dah kira penghabisan stok dari Forest Secret. Sedih meyhhhh. Jarang aku dapat produk yang menjadi dengan harga gila vavi murah. Murah tak murah harga dalam Rm10 aje sebotol. Terjojol mata kaw!

Bila dah habis mula dah risau sebabnya dua minggu lepas aku guna pore retightening serum tu, kulit mati dengan blackhead yang tertanam dalam kulit muka tu boleh tanggal dengan mudah. Kalau dulu mesti adik aku cakap ”weh, aku rasa geram nak picit biji hitam kat muka ko tu” tapi mana aku bagi meyhhh. Sakit woaahhhh nak picit – picit ingat muka aku ni boleh cari spare part ker? Muahahahaaaa.

Tapi sekarang aku dah cari penganti tapi tak payah nak jadi penganti sangatla sebab aku guna Christian Dior. Mahal tu 10kali ganda cuma aku dah guna pencuci muka CD dari bulan 4 lagi so nak cari macam forest secret susah dah. CD ni bagi aku memang worth it sebab 90% muka aku dah takde minyak yang melampau macam dulu cumanya harga pon memang daaaaboooom! Mampu tak mampu sendiri mau fikir janji muka tak bermasalah. Sape tak mau cantikkan? Wuwuwuuuu.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });