0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Secret Recipe 16th Anniversary Deal - RM16 OFF Any Whole Cake Purchase

Bersempena dengan Ulangtahun Secret Recipe yang ke 16, bermula 16-30 November 2013, Secret Recipe menawarkan promosi besar – besaran kepada pelanggan setia terutamanya. 

Pada 16hb November 2013, korang boleh dapatkan 1 kek penuh pada harga hanya rm16 ringgit sahaja. Gila tak? Biasanya harga dekat RM100 tapi hanya pada 16hb ni jek, korang boleh rasa makan kek Secret Recipe dengan murah. Siapa nak kasi kalau bukan Secret Recipe yang bermurah hati! Tapi. tapi. tapi bukan hanya kek saja yang ada promosi tau.

5

Kepada pengguna We Chat,  korang boleh follow SecretRecipeMY  di WeChat yang mana bermula 16november 2012 sehingga 30 November 2013,  setiap 1 slice yang korang beli tu bila tunjuk korang dah follow secret recipe, haaa boleh dapat FREE 1 lagi slice cake tau. Amacam? Seronok tak?

4

Hanya 1 hari saja iaitu pada 16 November 2013, korang boleh menikmati 1 wholecake pada harga Rm16 di cawangan terpilih. Korang kena semak dulu ye sebelum pergi redah.

Satu lagi promosi yang korang boleh dapat adalah pembelian mana – mana di antara 6 meal Candy Crushing, harga cuma Rm16 sahaja ye. 6 set meal ni korang boleh pilih mana yang best tapi pada harga yang sama so kalau dalam sebulan tu haa bolehlah bertukar menu ye dak? Offer ni valid sampai akhir bulan 11 jek tau!

7

SET A

Sweet Tooth Booster Meal

10

SET B

Devine Bonus Meal

20131026_113820

SET C

Power-Up Combo

9

SET D

Mega Treat Combo

12

SET E

Candy Cooler Combo

8

Set E ni aku punya tau! Memang sedap sampai 1 burger tak habis. Besar sangat ayam dia tapi perut aku ni dah kecik. Biasa datang sini menu wajib chicken mushroom tu tapi kali ni try yang lain. Makan time panasss perghhhhhhhhh berkali – kali jugak laaa buat aku telan air liur bila teringat waktu aku makan baru ni. ;’)

20131026_114850

SET F

Sweet Dual Crush

11

Nampak muka  Isaac yang tak sabar nak makan?

601527_378054888993156_1425633927_n

Dari kanan, Emily Quak, illyAnne Raihan, and Evelyn.

Dari depan, Hazman and Isaac.

Maklumat lanjut tentang promosi ini, korang boleh masuk  https://www.facebook.com/SecretRecipeMsia or http://www.secretrecipe.com.my/

Kredit picture : Evelyn

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });