0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Respon Balas Mas Idayu Apabila Ditegur Abby Abadi

mi

Sebelum ini, seorang selebriti yang telah berhijrah iaitu Abby Abadi telah menegur seorang artis wanita yang memeluk pelajar lelaki Akademi Fantasia iaitu Mas Idayu.

Baca kisah Abby menegur Mas Idayu DI SINI.

Kini, Mas Idayu dilihat agak berang dengan teguran tersebut dan memberi respon di laman media Instagram miliknya.

Jom baca:

Tumpang Popular

Dgr2 cerita byk btl stalkers,haters yang konon nya x tgk program reality tapi komen nya seperti tgk semua episode ko rase?????????

#kesiannumpangpopular meraih simpati kat fb . sebab ada lagu #TRAUMA terus feeling nak komen…. #kesian hidup tak suka program atau tak suka saya itu soal kedua, soal pertama cara ko tegur org nasihat org ko rasa org nak ikut ke? Takut org nak berhijrah tgk cara kau ni …. kesian takde #SIVIKMINDED utk semua haters stalkers org sblh umah aku jiran aku..mata je nampak,,, tapi dia punya hormat aku sebagai jiran…. aku yang jadi malu,, malu tu kita nak!!!

Jangan Tengok, Nanti Dosa Bertambah

Ni tidak ko yg over mcm nak join segala setan kat dunia ni…. haters stalkers ingat! Kalau dah tau itu program reality ko jgn tgk! Nnt dosa ko bertambah dgn mengumpat… JGN KAU FIKIR HIDUPMUSEKARANG INI, FIKIRKAN BAGAIMANA PENGAKHIRAN HIDUP MU… ORANG JAHAT BELUM TENTU PENGAKHIRAN NYA JAHAT…. INGAT MENGINGATI TIDAK SALAH ,, TAPI HARUS BAGUS CARANYA
Seorang pelacur kesyurga kerana seekor anjing yg dia beri minum ….. jgn smp anjing tu pulak bagi ko minum sbb mulut kamu yg #jahanam …. lumrah hidup baru jadi baik setahun jagung dah riuh sekampung … #malukandirisendiri anyway tq jadi haters stalkers sbb rating lagi naik!  #af2016 #1001team #astro #riahd

Akak Tak Baca

Apapun tq #dairiaf kerana membawa pelajar Amal dtg minta maaf dgn mmy,,, jika tidak mmy mmg tak kan mengajar dia dalam program ini …. itu mmg jadi isu dan viral kerana pelajar dtg mohon maaf . Acting????? Aku bukan pelakun! Tq la buat kami popular! Comment lah lagi? #lusapa? #numpangpopularke anyway aku takde twitter fb tak peduli…. meraung la ko smp penat aku dgr khabar je KESIANNNNN AKK TAK BACA DIK !!! Adik trauma and lain2 nya BETUL KE DAH BERTAUBAT? Ceciter

TRAUMA YANG MELANDA MENIKAM NIKAM JIWA SELEMAH KAU LEMAH AKU TAK MENYERAH  #adabrani? Wei trauma nak #numpangpopularke kalau nak tutup,, tutup semua dik mulut pun tutup mata tutup #jangantgktv program yang ko tak suka ko buka #pahal???? Ko tak suka #astro sbb astro tak panggil ko ke dik? TRAUMA YA DIK … busukkkkk
Akk anggap angin lalu je dikkk..
Biasala BILA POHON SEMAKIN MENINGGI ANGIN JUGA SEMAKIN KENCANG BERTIUP … ko paham tak dik? Tak paham tanya

-PENMERAHDOTCOM

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });