0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Step Up Revolution

Semalam aku sempat pergi ke screening Step Up Revolution yang selama setahun lebih aku menunggu. Ekceli aku minat lepas tengok filem sebelumnya iaitu Step Up 3D and yess aku terus jatuh cinta dengan filem flash mob ni. Keluar jek filem ni, memang aku berharap sangat nak tengok and takkan missed up punya. Hikhik

Step Up Revolution ni antara filem yang takkan bosan, masuk jek part memula dah terus keluar first flash mob. Haaa cer tengok semua kereta berkilat dan cantik . Masa first flash mob ni pun mata aku tak berkelip dah punya terujaa sebabnyaa….

Hero dia punya body perghhhhhhhhhhhh smart gila meyhhhhh. Tak tahu nak tengok body dia atau tarian semua bercampur. Hikhik

Amacam? Nampak hebat jek dorang punya tarian takkan rasa bosan punya.

Photo: Love at first dance.</p><br />
<p> - STEP UP REVOLUTION

Dalam filem Step Up Revolution, kali ni tak sama dengan previous step up sebab takkan ada pertandingan untuk menentukan siapa flash mob terbaik tapi uniknya Step Up Revolution kali ni kerana menampilkan banyak flash mob yang berbeza dengan tarian yang mengkagumkan.

Step Up Revolution

Setiap flash mob dalam step up revolution menampilkan versi berbeza dengan sebelum ni di mana setiap kali habis menari mesti dorang meninggalkan trademark The Mob kat setiap tempat yang dorang buat persembahan and menariknya trademark tu sangat kreatif dan unik.

Selama sejam setengah tengok filem ni, aku rasa macam laju je plot cerita tambah pulak sela masa untuk setiap flash mob tak lama jadi teruja menunggu setiap tarian dorang.

Step Up Revolution

Paling teruja bila nampak mamat ni keluar untuk last flash mob cuma aku kecewa sikit dia punya scene tak banyak sangat dan tarian dia terlalu sekejap nak feel pun tak sempat. Ecehhh sempat lagi tu. Dalam Step Up 3D, aku memang suka gila dengan dia punya tarian bila nampak dalam trailer ”ehhh dia ada lagi” bertambah laa aku teruja. Tapi malangnya part dia sikit sangat.

Kalau tengok Step Up mesti benda paling best hero dan heroin mesti handsome dan cantik. Body dorang perghhh tok sah cakaplaah hanya tinggal angan – angan jela kan? Heeeee.

 

Bagi aku, Step Up Revolution ni best sebab banyak flash mob yang unik cuma kurang kick macam Step Up 3D. Lagu pun remix takde yang latest kira masa tengok trailer kemain aku teruja dengar lagi International Love by Chris Brown tapi dalam filem ni takde pulak? Gabungan pelakon Step Up 3D terlalu sekejap tak sempat aku nak feel lelebih tapi overall memang berbaloilaa untuk korang tengok. Aku bagi 4/5 bintang.

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });